CrazyCow Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 M-ar interesa sa stiu daca mai exista in constanta persoane care sa aiba o oarecare dorinta de a crea "muzica" pentru ca am o locatie si niste scule si vreau sa vad daca ar merita investitia de a pune la dispozitia oamenilor un serviciu care cred ca lipseste in constanta , posibila sala se afla in constanta in zona delfinariu/faleza nord , momentan dispun de : un set de tobe ale caror origini nu le cunosc dar care pentru cantat la anvergura mica ofera necesarul , un combo Peavy de 40 de w de chitara , Procesoor Zoom G1 , Drive si Delay , O chitara Aria 714 STG cu anumit modificari , Putere de bass Dinacord 2x500w , Putere full range Yamaha 2x500w , 2Basi Electro voice 2x600w , 2full range 2x500w , mixer makey 12 canale cu procesor de efecte ,microfon shure 588Beta (i think) 3 microfoane samson q6 vreo 2 microfane no name , canapea , fotoliu , birou , stativ pt cantece si eventual bass si accesul la o clapa Korg PA50.Stiu e o lista lunga dar consider ca depaseste cu mult necesarul de "galagie" , sala are 17 metrii patrati , momentan nu pot posta un pret pentru ca vreau sa vad daca exista doritori.Vreau sa stiu daca exista doritori pt a stii daca investesc in antifonare sau continui uzul "casnic" al acestor scule cei interesati ma pot contacta pe YM @ broscoi_theone , fac sala si pentru ca am sculele si stau cam degeaba adica le folosim doar vreo 2 trupe si deci sculele stau degeaba prea mult timp. Astept raspuns in speranta ca inca mai exista doritori de a crea in orasul constanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts