Guest proname Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 (edited) Buna tuturor.am nevoie de ceva exercitii pentru dicteu melodic, pentru scoala.Pe google am cautat, dar nu am gasit nimic.Daca stiti ceva site-uri , sau aveti voi, m-ar ajuta mult. si dicteu ritmic Edited May 31, 2009 by proname
Guest PhenomenOn Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Buna tuturor.am nevoie de ceva exercitii pentru dicteu melodic, pentru scoala.Pe google am cautat, dar nu am gasit nimic.Daca stiti ceva site-uri , sau aveti voi, m-ar ajuta mult. si dicteu ritmic era ceva ear master pro parca... oricum poti sa faci multe solfegii de ajuta la dicteu, deasemenea un exercitiu foarte bun este sa inveti o piesa dupa ureche, dar fara instrument, si te corectezi dupaia
Guest johnbone Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ia din cartea de solfegii (cred ca pt spiru iti trebe, nu?), in fine, cum ziceam... ia cartea de solfegii si scrie din ele cateva (cca 10-15) in finale sau gp.... le exporti midi si dupa 2 zile le studiezi fara sa tragi cu okiu la partitura. Deasemenea cum spune Andrei e f bine... solfegiezi pana-ti vine acru.
Guest proname Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 multumesc de sfaturi...am gasit un program fain,,,nu pentru spiru, pentru liceu
Guest johnbone Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ce program? share the knoledge... :| nu ne lasa asa... vrem si noi! :|
Guest proname Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ce program? share the knoledge... :| nu ne lasa asa... vrem si noi! :| EarMaster School 5 ,,, ii un program cu care poti face multe,foarte bun...
Guest versATiL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Intradevar ear master e un program foarte bun. Cine nu stie de unde sa-l ia da-ti un pm si va zic yo..
Recommended Posts