Guest lautaru' Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 salutare voua, am un zoom 707II. Mai, nu merge pentru stilul meu, e ceva ce va trebuie mai mult voua ! Asa ca m-am decis sa ascap de el. Va dati seama ca e neruginit ca nu l-am prea luat dupa mine. Are si tzipla pe display. Eu il marit la doar 6 mil rol in conditiile in care la mcmusic e 7.1 mil rol. Bonus: adaptor dc 9V. Multam de atentie.My Webpage www.contesti.ro
Guest lautaru' Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 salutare voua, am un zoom 707II. Mai, nu merge pentru stilul meu, e ceva ce va trebuie mai mult voua ! Asa ca m-am decis sa ascap de el. Va dati seama ca e neruginit ca nu l-am prea luat dupa mine. Are si tzipla pe display. Eu il marit la doar 6 mil rol in conditiile in care la mcmusic e 7.1 mil rol. Bonus: adaptor dc 9V. Multam de atentie.My Webpage www.contesti.ro hai ca eu postez, eu raspund. mai las 0.5 mil da' mai mult nu ca nu-l dau pe degeaba. dati incet ca nu ma grabesc. Multam de atentie.My Webpage www.contesti.ro
Recommended Posts