www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Multi-efect Pentru Gretsch Double Jet Electomatic


 Share

Recommended Posts

Salut!

As dori sa achizitionez un multiefect zoom G2 sau un digitech RP-350/250 si as dori niste pareri de la cunoscatori,eventual posesori, despre aceste multi-efecte,pro si contra.Sau eventual pareri despre alte multiefecte in aceeasi categorie de pret( 500-700 Ron).

Si ca o intrebare suplimentara, pot sa combin zomm A2.1u pe care il am (si care este un multiefect pentru chitara acustica) cu zoom G2?

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

As dori sa achizitionez un multiefect zoom G2 sau un digitech RP-350/250 si as dori niste pareri de la cunoscatori, eventual posesori, despre aceste multi-efecte, pro si contra.

Sau eventual pareri despre alte multiefecte in aceeasi categorie de pret (500-700 Ron).

Si ca o intrebare suplimentara, pot sa combin zomm A2.1u pe care il am (si care este un multiefect pentru chitara acustica) cu zoom G2?

 

1. Despre Zoom G2 ºi Digitech RP350: primul este mai bine fãcut (din multe puncte de vedere), dar nu stã bine la tonurile overdrive/distors, pe când al doilea are câteva astfel de tonuri folosibile. G2 este mai compact ºi mai rezistent, dar RP este mai accesibil (mai uºor de controlat). Dacã ținta principalã nu o constituie efectele de overdrive-distortion, atunci G2 este de preferat. Inclusiv pentru Gretsch Electromatic.

Recurgi la Zoom G2.1u dacã vrei sã experimentezi ºi pedala de modulare a efectelor. Altceva nu prea gaseºti în categoria aceasta de preț.

 

2. Da, poți combina - înseriind în orice ordine - cele doua efecte.

Link to comment
Share on other sites

2. Da, poți combina - înseriind în orice ordine - cele doua efecte.

 

multumesc ptr raspuns.

...referitor la combinarea Zoom A2.1u cu Zoom G2 ma intereseaza daca pot sa folosesc pedala de pe A2.1u ptr modularea efectelor de pe G2? nu de alta dar daca voi opta ptr Zoom G2 si pot sa folosesc pedala de modulatie de pe A2.1u atunci e perfect (in sensul ca nu trebuie sa iau un G2.1u).intreb asta pentru ca nu am mai avut ocazia sa combin 2 multi-efecte ptr a vedea in ce masura devin utilizabile setarile si celelalte "dotari" folosite impreuna.

...nu stiu cat de "fiabile" sunt modelele respective de la Zoom si Digitech ptr o utilizare live (binenteles nu vorbesc de reprezentatii pe stadioane ci prin cluburile noastre dragi din tara) dar banuiesc ca la pretul asta nu se poate astepta la mult.

In fine,pana la sfarsitul saptamanii va trebui sa iau o decizie,astfel ca daca mai are cineva vreo parere,e binevenita.

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.