Guest studioul de inregistrari Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 click pe informatii ,pe poze , pe productii deja facute si .... asteptam intrebari www.myspace.com/studiouldeinregistrari contact pe messenger sau mail la studiouldeinregistrari@yahoo.com
Guest studioul de inregistrari Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Studioul de Inregistrari F.A.Q. 1. Puteti inregistra tobe ? DA – avem o locatie special pregatita pentru a inregistra tobe acustice 2. Odata cu toba am vrea sa inregistram si celelte instrumente live. Se poate ? DA, se pot inregistra pina la 32 de canale simultan 3. Mi-am inregistrat acasa instrumentele , as vrea sa trag voce si sa mixez . Se poate ? DA, fara nici o problema, avem nevoie doar de trackuri la o cit mai buna calitate 4. As vrea sa vin sa vad si sa aud studioul vostru . Se poate fara a inchiria timp de inregistrari ? DA, te asteptam cu mare placere. Da-ne doar un add pe mess la studiouldeinregistrari , mail sau un telefon la 0735.840.990 sa stabilim cind.
Recommended Posts