Guest Bl0nd1n@. Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 (edited) Salut. Am o problema: cand trebuie sa incep (fac) un solo in contratimp, nu stiu cum se intampla, dar incep (fac) in timp chiar daca mintea imi zice ca trebuie intrat in contratimp. Cum se poate rezolva asta? Edited May 15, 2009 by Bl0nd1n@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 incearca sa iti controlezi mintea sa iti zica sa intri in timp.... poate asa vei intra in contratimp.. a mers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Fa un zgomot in timp dupa care incepi soloul, sau incepe in upstroke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bl0nd1n@. Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 incearca sa iti controlezi mintea sa iti zica sa intri in timp.... poate asa vei intra in contratimp.. a mers? da, dar tot degeaba. Asa functioneaza, sa intru in timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 (edited) bate din picior masura si cand esti cu piciorul sus intra,asa intrii in contra timp...simplu Ca sa iti dezvolti partea asta cu masuri si contratimpi incearca sa asculti si sa intelegi: MESHUGGAH - New Millenium Cyanide Christ sau ceva mult mai dificil si complicat,proiectul lui Alex W. de la Cannibal Corpse: Ceva mai acceptabil ca si auditie vezi: John Petrucci - Damage Control - G3 2005 (de ce a fost raportat baiatul? sunt foarte curios, e o intrebare destul de pertinenta) Edited May 9, 2009 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 (de ce a fost raportat baiatul? sunt foarte curios, e o intrebare destul de pertinenta) Probabil din cauza titlului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts