Guest guitarflag Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Salut.precum spune si titlul, ma intereseaza care dintre voi sunteti la liceul de muzica...ceea ce ma intereseaza de fapt este ce piese se studiaza la nivelul claselor 10, 11, 12. Sau daca le avti in format pdf le puteti pune aici, daca nu doar nume,,astept raspunsuri..
Guest guitarflag Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ma intereseaza ce piese se studiaza...puneti si doar titlu...
Guest PhenomenOn Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Eu sunt la Liceu de muzica, faza este ca sunt in a 8-a... Ma rog, nu conteaza cat de grele sunt piesele parerea mea, interpretarea conteaza... Poti sa faci diferenta de un copil de 5 ani care canta Fur Elize si un tip genial. Piesele se aleg in functie de nivel... Sunt multe piese de Catalin Stefanescu (compozitor roman de chitara clasica) care se canta in a 12-a.
Guest guitarflag Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pai asa ii...numa ca daca ma intelegi, eu vreau sa ma transfer la liceul de muzica , si nu stiu cam ce piese se studiaza..
Guest PhenomenOn Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pai asa ii...numa ca daca ma intelegi, eu vreau sa ma transfer la liceul de muzica , si nu stiu cam ce piese se studiaza.. eu recomand sa iei legatura cu un profesor
Guest guitarflag Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Acum e cam dificil pentru mine sa fac asta.Daca poti tu sa il intrebi pe profu tau, si imi spui...asta doar daca poti, desigur
Recommended Posts