ThinkBlue Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Salut, In primul rand m-ar interesa pareri despre cum se aude piesa, ca despre calitatea interpretarii cam stiu la ce nivel ma aflu. Nu in ultimul rand, daca aveti idee de titlu, ar fi perfect. Nu stiu de ce, dar mi imi vine sa-i zic Jerusalem. Multumesc. 2.mp3
Guest Izzy Waan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ai putea sa dezvolti putin mai mult tema ....... mai multe pasaje i-ar da un aer mai concis.....zic eu ....
ThinkBlue Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ai putea sa dezvolti putin mai mult tema ....... mai multe pasaje i-ar da un aer mai concis.....zic eu .... Ok, am inteles. Treaba e sa si pot. Merci mult pentru sugestie.
Guest Izzy Waan Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) Las' ca reusesti tu mai schimbi gama , mai bagi un riff care ti-a ramas de la alta piesa .....experimenteaza.... nu te impusca nimeni. Tu ai vazut ce orori sunt premiate cu Grammy ?!? In locul tau as merge mai departe cu piesa fara prea mult stres..... Edited April 29, 2009 by Izzy Waan
ThinkBlue Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Las' ca reusesti tu mai schimbi gama , mai bagi un riff care ti-a ramas de la alta piesa .....experimenteaza.... nu te impusca nimeni. Tu ai vazut ce orori sunt premiate cu Grammy ?!? In locul tau as merge mai departe cu piesa fara prea mult stres..... Ok, m-ai convins. Ma apuc de treaba.
Recommended Posts