barbarossa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nu gasesc niciunde la mine in oras un accesoriu, si singura posibilitate este sa il iau din bucuresti. problema este ca transportul este mai scump decat obiectul in sine si per total iese destul de scump pt ce este este vorba despre Cobra Ventuze pentru montare pe parbriz - pret 28 lei. transportul este 32 lei deci ma gandeam ca poate un coleg forumist daca are drum prin zona sau stie un alt loc de unde se poate cumpara ar fi dispus sa cumpere asa ceva si sa mi-l trimita cu posta. modalitatile de plata din partea mea sunt oricare ii convin persoanei in cauza, respectiv ramburs sau depunerea banilor, inainte, intr-un cont bancar indicat de acesta. datele de contact pt magazinul in cauza: http://www.radar-detect.ro/contact.html ·Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr.121, vizavi de numarul 160, sector 2, Bucuresti. ·Telefon: 211.06.52 · Tel./Fax: 210.15.91 · email: bit@ines.ro 0722 33 60 33 mersi anticipat
horica Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 salut! si eu am pierdut acei suporti de montare(nici nu stiam ca se gasesc de vanzare separat) asa incat mi-am montat detectorul pe parasolarul soferului(pur si simplu lipit cu o banda de scotch intre parasolar si plafon,am tras firul cat mai discret prin plasticele de prin masina pana la priza de bricheta).in felul asta nu mai trebuie sa am grija lui,sa-l scot de fiecare data cand cobor din masina,etc. btw,din ce oras esti,poate reusesc sa te ajut...
barbarossa Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 mersi frumos pt raspuns si sugestie eu sunt din tg mures
Gabi S. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 (edited) te ajut eu fara nici o problema, dar marti. hristos a inviat. ai si pm. Edited April 19, 2009 by Gabi S.
barbarossa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Îi multumesc lui Gabi S pentru ajutorul acordat in legaturã cu achiziționarea respectivei piese! Sper ca nu a fost deranjul prea mare. Și rãmân dator!
Recommended Posts