John Petrecce Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 I-mi permit sa-mi dau si eu cu parerea. Sunt nou venit pe forum (de fapt am dat intamplator peste el). Nu am ascultat prea multe pasaje de la altii dar cred ca valdostana are multe de spus in muzica prog (in general) si ma bucur ca mai avem si pe la noi oameni care se apropie de performantele celor de afara. Am vazut si anumite critici legate de originalitate si nu cred ca sunt bine venite (sper sa nu-i supar pe ceilalti). Si eu sunt fan al genului progresiv metal in special si stiu cata munca trebuie ca sa abordezi acest gen. Felicitari si la mai multe!
Killahead Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 I-mi permit sa-mi dau si eu cu parerea. Sunt nou venit pe forum (de fapt am dat intamplator peste el). Nu am ascultat prea multe pasaje de la altii dar cred ca valdostana are multe de spus in muzica prog (in general) si ma bucur ca mai avem si pe la noi oameni care se apropie de performantele celor de afara. Am vazut si anumite critici legate de originalitate si nu cred ca sunt bine venite (sper sa nu-i supar pe ceilalti). Si eu sunt fan al genului progresiv metal in special si stiu cata munca trebuie ca sa abordezi acest gen. Felicitari si la mai multe! John, cand cantam iar? ROOOOOOOOOOCK!!!!!!!
John Petrecce Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Cu prima ocazie cand vi la Resita. Are Sergiu amfiteatru' la faculta liber ptr repetitii vineri si sambata. Spatiu e destul si se aude bine asa ca sa faci bine sa vi si se rezolva.Rock & Roooool!
John Petrecce Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Acu' vad ca am inceput un topic de-am-....a pe aici cand de fapt sunt la 'inregistrarile noastre' si ii rog pe admini' sa-l stearga daca trebe... Sorry...
Recommended Posts