Guest Big Tree Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Valvetronix XL : AD50VT2-XL Pret : 1400 lei (nou) Cumparat de la : mc music , bucuresti. Caracteristici : -11 preseturi , 11 efecte , 2 canale pe care poti stoca tu ce vrei pe ele , are input pentru Line/Phone , pentru foot swich ( intre cele 2 canale , foarte folositor pentru scena) ,Loop Send , Loop Return; - are 2 speakere numite " Vox Original " de 12 inch , 16 ohm; - are cam 23 kg; Cum suna : Nu stiu cu ce sa il compar , deoarece inainte de acest amp am mai avut 2 amp`uri. Sunt multumit de el , suna excelent cu chitara mea : Les Paul epiphone Special II , probabil ar suna si mai bine cu alte chitari . Ampul acesta are gain mai mult fata de stramosi lui , numai bun pentru chesti grele. Parti rele : -cele 11 preseturi mai trebuie gadilate pentru a suna frumos pe chitara care o deti;am incercat multe chitari cu amplificatorul acesta , la toate trebuia sa umblu la setari ca sa am tonul de dinainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts