comanel Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Salut prieteni ! Asa cum spune si titlul, Trupa Verde cauta basist. Suntem 3 oameni la numar, cu experienta live considerabila, un vocal si un chitarist ritmic de exceptie (Dr. Jenica Harja) , un chitarist cu capu-n nori (eu) si daca nu cel mai bun, cel mai de treaba percutionist din tara asta (anume Fram). Pana acum am cantat (si vom mai canta) cantece de voie buna din repertoriul national de folk transpus in genuri complexe - vezi bossa nova, jazz, rock, blues si chiar funk - combinate cu un repertoriu de piese proprii ce au castigat cateva premii la un festival, doua... Noi vrem sa evoluam si sa aducem ceva nou si balansat sound-ului care deja ne-a consacrat si dam anunt in cautarea unui basist balansat si cu simt ritmic dezvoltat. Ce ne place: Contratimpul, accenti de funk in piese drepte si spectaculozitate in executie. Apreciem initiativa si seriozitatea. Nu suntem habotnici la capitolul scule, ampuri.. etc, stim ca 80% din sound este dat de precizia in executie. Asteptam cateva semne pe coman.m.adrian@gmail.com, aici pe forum sau 0768563782.
cronos Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 bagati-va daca aveti timp pt ca baietii sunt super ok, pe langa faptul ca sunt haiosi in cantari mai sunt si oameni de gasca ceea ce conteaza mult in trupa, m-as baga eu dar nu am timp. va salut. teddy
comanel Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 mm.. rau stam la capitolul basisti... cand ajung inapoi in bucuresti postez cateva piese ca sa va faceti o idee Pana atunci, rock on
ilun Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 mm.. rau stam la capitolul basisti... cand ajung inapoi in bucuresti postez cateva piese ca sa va faceti o idee Pana atunci, rock on bre io ti-am lasat un offline pe mess, mai intri p-acolo?!
un chitarist Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Salut! Mai cautati basist? n-ati mai dat nici un semn nici pe mail, nici pe rgc...
Recommended Posts