hihi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Cumpar adaptor dala AC/DC sau cum s-o numi. Cerinte: Putere: 9W si 300 mA (mili amperi), si mufa daia care sa se potriveasca la un zoom 505 (nuj cum se cheama, e daia normala). Dau 100-200 mii pe el. Sau daca stiti undeva unde dau. Stiu ca jos la Fender Shop, dau la pedalele Digitech astfel de adaptoare, da nu stiu daca le dau si separat.
Adi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Au la muzica sus la etaj langa Zapada in dreapta. Cel putin aveau... Si erau bune ca folosesc si io un d-ala la 505II-ul meu. Erau 180k in vara. Poti sa ajustezi tensiunea si polaritatea la ele.
hihi Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 pey da mah adi, da am si eu un dala, da faza e ca ala care mi l-a dat, are 500 mA, si din cauza asta se aude un fasait pe fundal. stiu, is dalea universale. daca al tau are 300 mA, inseamna ca esti norocos
Adi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Hihi, ce scrie pe el la amperaj este maximul pe care poate sa-l duca. Intensitatea curentului depinde de ce-i pui in coada. Acolo ai constanta tensiunea, iar depinzand de ce rezistenta are chestia pe care o alimentezi vei obtine intensitatea. Ideea cand iti iei as ceva e sa scrie pe el un amperaj >= decat ce vrea pedala ta. Fasaitul pe care il ai sigur nu e din cauza asta.
hihi Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Adi, sigur e de la asta, ca l-am pus pe un adaptor de 9V si 300 mA, si nu mai face, Si cand ii pun baterii tot asa, se aude clar, deci nu mai fasaie. E clar de la adaptor
Adi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 E de la adaptor da nu e de la intensitatea scrisa pe el. E de la filtre sau shielding. Trust me, i know physics.
Recommended Posts