Guest guitarflag Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 (edited) uite Cannarios, eu de asta m-am apucat acum si e faina... ii faina,succes cu ea...nu sti cum se numeste aia din video de mai sus? chiar imi place piesa da nu stiu cum se numeste de unde esti? Edited April 20, 2009 by guitarflag
Guest PhenomenOn Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ii faina,succes cu ea...nu sti cum se numeste aia din video de mai sus? chiar imi place piesa da nu stiu cum se numeste de unde esti? stiu piesa, dar nu stiu cum se cheama , sunt din bucuresti
Guest guitarflag Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 (edited) Te rog mult, daca afli,,sau intreaba pe cineva daca poti,,si anunta-ma si pe mine..multumesc anticipat Edited April 20, 2009 by guitarflag
razvanciub8a Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 O piesa clasica, faina si usurica e a lui Tarrega.
Guest Coarda Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 O piesa clasica, faina si usurica e a lui Tarrega. da... stiu...numai ca nu am nevoie de piese usoare...ceva greu...
Recommended Posts