Guest mor_tu Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cumpar pedala Marshall Jackhammer. Nu am bani chiar acum, prin martie pun mana pe ei. Daca are cineva, dati un mail pe mor_tu@yahoo.com
Guest gnrmarius Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Pedale Jackhammer gasesti la magazinul Muzica,din cate am inteles de la rgc-isti la pretul de 60-70euro.Cel mai bine te duci si te interesezi!Eu unul, inca mai oscilez intre Jackhammer si Metal Zone(Boss),cel din urma e la Muzica intre 300-360ron din cate am inteles de la vanzator(nu adusese inca si nu stia exact pretul). Sffatul meu:daca vrei Marshall,ia-l mai bine nou,nu e chiar asa de scump,Boss-ul poti sa il gasesti si la sh si am inteles ca ar fi bune chiar si asa.
Doctor X Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Baga un ochi si aici. S-ar putea sa fie inca valabil anuntul. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2695
BCRich Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Marshall JH-1-70 euro Nou aduc la comanda, urmatoarea plecare in martie cu aproximatie data de 15. Discutam pe privat.
Guest fluffyone Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cam atat e si la muzica daca nu chiar si putin mai ieftin..
Guest mor_tu Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 (edited) Eu unul, inca mai oscilez intre Jackhammer si Metal Zone(Boss) Hmmmm... Acu sunt si eu nehotarat. Am auzit niste sampleuri de la Metal Zone... nu-s rele! Acu chiar nu stiu ce sa iau, si ar cam trebui sa ma hotarasc destul de repede... Am inteles ca Jackhammer-urile au overdrive+distors, ceea ce e un plus, si statia mea are un drive destul de fain ca sa lucrez numai cu distors. In schimb, din cat am auzit din sampleuri, Metal Zone-ul suna mai trashy, heavy/trash, mai pe gustul meu. Asa ca... astept pareri! Oricum, bani de amandoua nam! Edited February 18, 2006 by mor_tu
Guest mor_tu Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Pan la urma cred ca raman pe Jackhammer... Insa vad ca nimeni nu s-a prea inghesuit la oferte. Imi iau una noua, pan' la urma, dar n-ar strica sa economisesc vro cateva parale luandu-mi una la sh. Chiar nimeni nu vinde?
BCRich Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Marshall JH-1-2.500.000lei (250ron) Noi-aduc pe comanda. Puteti lua de la Muzica, nu va opreste nimeni.
Recommended Posts