www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silencer - Death: Pierce Me

Recommended Posts

Guest nullbyte
Posted (edited)

Are cineva tab-ul vã rog? Mulțumesc în avans :)

Edited by nullbyte
Posted

Cred ca o sa stai mult si bine pentru tabul asta in acest loc. Aici lumea nu are treaba cu metalul (extrem) mai ales cu SILENCER si cu ce se intampla pe albumul Death - Pierce Me. Acu na ce sa zic, bafta. Nu se stie de unde sare iepurele. biggrin.gifthumbsup.gif

• 2 weeks later...
Guest nullbyte
Posted

@Susceptor, mã intereseazã doar chitara de la început :)

@Fenrir... :) my bad :)

Posted

In principiu, piesa nu e grea. Eu am facut-o mai demult, cand eram foarte absorbit de ea. Nu ca acum nu as mai fi.

Cleanul de la inceput e destul de simplutz. Se gaseste sub forma asta:

dpm.jpg

Partea de "lead" (chitara cealalta) tot din capitolul clean e f simpla de asemeni si nu are rost sa o arat aici. Nota de inceput este E (mi) de pe coarda B (si) spatiul 7. De acolo iti dai seama singur in continuare.

Bafta.

Guest nullbyte
Posted

Mulțumesc mult Fenrir!

Posted
Well am gãsit ºi gp-tabul: http://www.911tabs.com/link/?3338292

@Fenrir, îți recomand Diagnose: Lebensgefahr dacã nu ai ascultat deja... E super albumul, nu ºi situația lui Nattramn.

Tie TAB-ul ala iti suna a piesa Death Pierce Me? Uite-te cum e cleanul structurat + alte armonii din piesa. Diferenta e enorma. Doar daca vrei sa-ti pierzi timpul. :) S-a jucat unu si n-a avut ce face.

Evident ca stiu Diagnose: Lebensgefahr. Ideea e ca nu sunt foarte interesat de acest proiect si de genul asta de muzica. E oarecum de apreciat dar nu pt. mine.