www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Chitarist Pentru O Trupa Noua, Cluj Sau Apropiere

Recommended Posts

Guest mishu cluj
Posted

Caut un chitarist (chitara electrica si eventual cu abilitati de baking vocal) pentru o trupa care acum se incheaga, din Cluj sau zona apropiata. Deocamdata suntem in formula de 3, o chitara electroacustica+voce, bass+baking, tobe. Ca sound general o sa mergem undeva spre Coldplay, piesele exista trebuie doar terminata orchestratia odata cu venirea noului chitarist. O parte din piese se pot asculta pe www[punct]doingtheartwork[punct]com , ma intereseaza sa ma contacteze oameni care au ascultat piesele si le-au placut. De asemenea, seriozitatea este un punct foarte important, nu avem timp de pierdut. Nu ma deranjeaza daca activeaza si in alta trupa dar ma intereseaza ca acest proiect sa fie cel principal. Prefer sa fiu contactat via forum. Multumesc.

Guest rockystu
Posted

salut mishule, ti-am trimis si un mail nush daca l-ai primit, ne intalnim la o bere si mai discutam daca ai nevoie de chitarist :)

am 21 de ani sunt din cluj si cant de 4 ani la chitara :)

• 5 months later...
Posted

daca mai e valabil anuntu', m-as baga eu.

am 16 ani, cant la chitara de aproape 3 ani, si am o voce destul de ok.poate ne intalnim la o bere sa discutam.

pana atunci, numai bine.

• 4 months later...
Guest Adrian-dejete de aur
Posted

cant de 1 an, imi plac mai multe stiluri muzicale ( guns metallica rhcp muse coldplay).. am chitara amp procesor, daca mai e valabil, puteti suna la 0747-589-930

Guest mishu cluj
Posted

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri acest topic deocamdata nu mai e valabil. (admini, puteti sa ii dati lock)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.