twister Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 asta e ultimul meu cantec. e ceva mai mult demonstrativ. lucrez la un demo in genul asta Ask.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 that's sick man respectele mele frate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 vocea e complet pe langa melodie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 vocea e complet pe langa melodie.. adica? io inteleg asa:ori ca nu are voce ori ca aia pe care o are nu se potriveste cu ce se canta:tibru,etc ori ambele lasand vocea la o parte e greu ce se intampla pe acolo:sunt convins ca a fost o munca titanica. respectele mele pt ca poti face asa ceva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 (edited) adica?io inteleg asa:ori ca nu are voce ori ca aia pe care o are nu se potriveste cu ce se canta:tibru,etc ori ambele intelegi cum vrei tu.. si mai ales cum auzi. ca are voce sau nu, asta e un aspect subiectiv si prefer sa nu ma pronunt. dar tehnica vocala e zero, vocea suna fals, iar vocea a doua e o catastrofa. pe langa asta, melodia vocala nu are nici o treaba cu armonia piesei in afara de faptul ca sunt in aceeasi tonalitate. pe scurt: tehnica la chitara e remarcabila, riff-urile si solo-urile sunt foarte ingenioase, iar executia aproape impecabila. am ascultat cu mare placere, chiar daca nu e deloc genul meu de muzica, dar cand a intrat vocea am rezistat doar cateva secunde si am dat click direct la sfarsitul piesei, unde era din nou numai chitara Edited March 23, 2009 by dmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Delir !! Foarte tehnica melodia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 exceptional!!! tot timpul ti-am admirat talentul, tehnica si creativitatea ta sunt ceva de invidiat!!! tot respectul din partea mea si multa bafta in continuare! Cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 mersi pt aprecieri:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 asta e ultimul meu cantec. e ceva mai mult demonstrativ. lucrez la un demo in genul asta Imi plac liniile de chitara; parca imi aminteste de ceva de la Liquid Tension Experiment...In schimb vocea (cum a mai zis un coleg) mie imi pare cam din alt film si nici nu'mi transmite ceva Sunetul tobelor mi se pare cam sec; dar cum am spus partile de chitara sunt lucrate bine si te felicit pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Leaveyou Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Foarte buna chitara si compozitia. Dupa cum spun si comentariile de mai sus vocea nu pare foarte potrivita ca timbru. poate ar trebui sa dai microfonul mai incet si sa dai ceva mai tare din corzile vocale. Mi se pare prea soptit. In legatura cu tobele.. incerc sa fiu cat de obiectiv pot, insa imi este greu sa-mi imaginez cum ar suna pe tobe reale. l prima parte fusul pare sa aiba rol d metronom. ma cam deranjeaza. nu aud snare. spre mijloc si la sfarsit sunt foarte tehnice si impresionante: dupa cum am si spus: pari sa stai bine cu compozitia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts