Guest Inu_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 In primul rand,sper ca nu am pus unde nu trebuie topicul In al doilea rand, as vrea sa stiu parerile voastre,in legatura cu 2 instrumente : Ibanez SA120EX si Esp m100fm. Amandoua stiu ca sunt destul de bune si asemanatoare,dar care ar fi cea mai buna alegere in caz ca vreau sa cumpar? Am citit intr-un review ca esp-u se cam dezacordeaza si nu prea ar avea doze bune.
Guest mkskcrew Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Am citit intr-un review ca esp-u se cam dezacordeaza si nu prea ar avea doze bune. Eu ash alege Esp-ul , stiu ca au doze bune :| . Nu stiu daca se dezacordeaza , dar suna foarte bine ( parerea mea ) .
Black_gdansk Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 In primul rand,sper ca nu am pus unde nu trebuie topicul In al doilea rand, as vrea sa stiu parerile voastre,in legatura cu 2 instrumente : Ibanez SA120EX si Esp m100fm. Amandoua stiu ca sunt destul de bune si asemanatoare,dar care ar fi cea mai buna alegere in caz ca vreau sa cumpar? Am citit intr-un review ca esp-u se cam dezacordeaza si nu prea ar avea doze bune. Salut. Tii neaparat la aceste branduri? Sau depinde de pret? Ce zici de alte instrumente, squier 9 mai accesibil la pret. Eu am unn classic vibe '50 si sunt mai mult decat multumit. )
Recommended Posts