Guest mama Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dragi forumisti, ma simt din nou obligat sa va dau de stire ca am facut, nu nãscut...o alta imitatie de pesã blues... Daca vi se pare ca ma'ncurc sau cant najpa ori ca am o pronuntie ingrozitoare, chiar asa e, nu le am ...nu'mi doresc sa ajung vre'un chitarist,da'mi place sa ma joc la chitara... Am atasat linku, daca va plictisiti, ati putea sa dati cu urechea pe el. multumesc
carramba Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 misto. repet, ai groove, se vede ca simti ce se intampla acolo. cu solistica mai e de lucrat, da nu-i un cap de tara. misto. mai baga.
Guest mama Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 misto. repet, ai groove, se vede ca simti ce se intampla acolo.cu solistica mai e de lucrat, da nu-i un cap de tara. misto. mai baga. multumesc pentru incurajari nu stiu daca o sa'nvat vreodata solistica, sunt prea lenes sa caut tutoriale,nici nu stiu de unde'ar trebui sa'ncep, de game,note, nici nu mai zic, nu stiu niciuna, cant dupa ureche...mi se pare ca suna a blues...si'i zic blues...(ca de ascultat, am ascultat) ideal ar fi sa merg cateva ore la vre'un prof sa'mi spuna cam de unde sa'ncep.. probabil multora dintre forumisti le'ar fi rusine sa posteze asemenea piese, de'altfel inainte mi'era si mie(avand in vedere ca mai toti care pun melodii spre ascultare, stiu ce fac, stiu sa inregistreze, sa cante cat mai aproape de corect), insa m'am hotarat ca de'acum incolo sa inregistrez toate prostiile pe care le compun fiindca ma incearca un sentiment ciudat...cum ca fiecare "melodie" pe care'o fac ar putea fi ultima...cred ca ma maturizez ...probabil o sa vina vremea cand n'o sa mai am timp, n'o sa mai am voie:)...oricum, ceva o sa se'ntaple... asadar, de'acum in weekend o sa inregistrez prostii si'o sa murdaresc forumul cu ele!
denis_symbiotic Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 suna foarte fain, felicitari! o recomandare ar fi sa canti cu un metronom ca sa nu iesi din ritm si din tempo Cheers!
DraculVaDomni Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ai 5 stele de la mine , foarte tare melodia, a iesit ok, cum a spus si denis_symbiotic foloseste metronomul . Bafta
Guest newman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 un adevarat blues-man!chiar te princepi la blues mi-a placut mult asteptam mai multe filmulete sau melodii cu u
Recommended Posts