Jeanov Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) KLB Trio: Kaltenecker Zsolt - clape Lukács Péter - chitara Borlai Gergõ - tobe Cuvintele sunt de prisos.Las video-urile postate de mine sa vorbeasca.(nu eu am filmat,ci o persoana pe care nici nu o cunosc,dar am reusit sa fac rost de inregistrare) Am reusit sa ii vad a2-a oara in satul Oradea. Sunt doar curios cati dintre cei care vor citi topicul se vor uita la toate video-urile. Edited March 7, 2009 by Jeanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 WT...? :D nimeni nu e interesat de fusion? si eu care credeam ca am cu cine sa impartasesc video-urile............. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnigetot Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 interesant al doilea... cu tobele si alea alea eu nam treab deloc cu fusionu... da ii interesant keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julian R. Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) WT...? :D nimeni nu e interesat de fusion? si eu care credeam ca am cu cine sa impartasesc video-urile............. :) Salut ! Le-am vazut pe toate si sant beton !M-ai convins sa vad urmatorul lor concert in Budapesta. E o trupa relativ nou formata in 2008 dar cu perspectiva. Chitaristul e nascut in 1978 ca si tobosarul iar claparul e nascut in 1970.Au expierenta gramada pentru muzica pe care o canta!Scrie aici (o sa postez link-ul) ca Lukacs Peta ,chitaristul a colaborat din 1991 pana in prezent pe vreo 30 de CD-uri dar nici tobosarul nu e mai prejos cu aparitiile pe 130 CD-uri.Cateva nume cu care a colaborat tobosarul ,Borlai Gergõ :Tommy Campbel,Steve Smith,Trilok Gurtu,Akira Jimbo,Bob Mintzer,Hiram Bullock,Shankar,Vernon Reid,Iain Ballamy. KLB articol (ungureste) Aici e pagina chitaristului cu scule cu tot(ungureste) Daca nu se deschid link-urile ,aici: http://www.music.hu/news.php?cikk=7515 http://www.lukacspeta.hu/cuccok.php Edited March 19, 2009 by Julian R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julian R. Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ton de chitara la acelasi chitarist cu o trupa consacrata in Ungaria (Bikini) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Granata Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 I-am vazut in concert la Tg. Secuiesc, sunt uluitori, mi-a placut foarte mult. In curand o sa apara un cd live al trupei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 incep cu greu sa inghit genul asta. orice ar canta suna ca 2 melodii suprapuse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts