ThrashDeath Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dupa cum spune si titlul caut o trupa de metal ( mai exact metalcore,deathcore,hardcore sau poate si alte genuri depinde ). Am activat in formatia Experience Magnum, cine doreste poate sa caute clipuri pe youtube. Locuiesc in Ploiesti momentan, dar in curand ma voi muta in Bucuresti. Am cantat metalcore/deathcore in trupa aceea, si am bagat si backing, deci pot sa si grohai, urlu, cum s-o zice :) Am scule, am cantat live, am ceva experienta in domeniu. Daca este cineva interesat sau prea lenes sa caute pe youtube, sa imi zica si o sa pun linkurile. Am atasat si o melodie nu e cea mai stralucita, dar este o piesa care o cantam cu fosta trupa, nu este masterizata ( stiu ca se aude toba f tare) ... si arata cam ce am cantat portfinalinhum.mp3
blackfire Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 un id de mess? un nr de tel? mine is violent_revollution
ThrashDeath Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 un id de mess? un nr de tel? mine is violent_revollution idul meu: flesholder nr de telefon: 0729 858 108 - Sebi
ThrashDeath Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 aveti nevoie de chitarist? scuze de delay ... dar da am avea mare nevoie de inca un chitarist
walk_the_faded_line Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Up si de la mine,haide nu fiti fraieri
ThrashDeath Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Up si de la mine,haide nu fiti fraieri UP!UP!
walk_the_faded_line Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Hai frate sa facem noi ceva serios:))
Recommended Posts