Guest mkskcrew Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 (edited) Salut. Am incercat sa fac un cover al melodiei "Falling Slowly" , din filmul ONCE . Un film muzical , foarte frumos . Melodia a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna melodie din film. Video-ul este aici : http://www.youtube.com/watch?v=atB84iUPuWM Edited March 2, 2009 by mkskcrew
DraculVaDomni Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A iesit ok melodia Desigur cum ai mai primit comenturi pe youtube la clip, lipseste restul de instrumental, dar nu pot spune ca partea de chitara a iesit naspa, bravo tie
Guest mkskcrew Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A iesit ok melodia Desigur cum ai mai primit comenturi pe youtube la clip, lipseste restul de instrumental, dar nu pot spune ca partea de chitara a iesit naspa, bravo tie Multumesc . O sa incerc s-o conving pe sora mea..sa cante cu mine ) .
DraculVaDomni Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Multumesc . O sa incerc s-o conving pe sora mea..sa cante cu mine ) . Asa sa faci Bafta !
Recommended Posts