Eugen D Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 (edited) functioneaza ff bine nu am traf la el..dar merge cu orice fel de traf........... mai multe nu stiu ce pot spune despre proc .... pretzul e de 1.5 mil ... nu e negociabil .. m-am procopsit cu el ...si eu am altul mai bun.si il vand si eu mai departe. a uitam .. y'mess :evil_path_284 sau 0742466798 Edited February 1, 2006 by evilpath
Eugen D Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 (edited) ma sorry nu stiu ce sa iti zic ... k nu am probat nici un vamp2 deci nu stiu cum suna ala....uite aici un review ref la asta Ease of Use its easy to use. Only problem is , you must manualy change banks Sound Quality I'am a profesional, and I use this procesor over the 10 years. Totaly natural sound than the other newest procesors efects. If somebody dont beleave mail me at nesaminic@hotmail.com , and I send you my manual tune. *for any kind of guitar with humbucker on bridge* "GOOD FOR ANYBODY WHO WANT TO PLAY HARD 'N' HEAVY" Reliability Sometimes I play directly in mix without amp. Not bad for small places mai mult nu stiu ce sa iti zic ..dar totusi la banii astia nici un zoom 505II nu iti iei .. Edited February 1, 2006 by evilpath
Guest Johnny I Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 question: pot sa il folosesc doar pt efecte? adik fara sa bag distorsul din el si sa il bag in fx loop?
Eugen D Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 da normal ....pur si simplu ..scotzi distorsul...kre il are deja in efect si apoi il bag iin ce vrei tu
Guest Johnny I Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 k man, i'll come back to u... singura faza e ca io stau in frantza, asa ca dak e o sa iml vinzi maica-mii
Guest ady_w3t Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 bun pretul la procesor l-as cumpara dar n-am bani oricum bafta la vanzare e foarte bun pt pretul lui
smaug Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ma intereseaza pe mine .Vb pe messenger sau la tel.
Eugen D Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 oook...astept sa iei legatura cu mine ...
Eugen D Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 procesorul s'a vandut...putetzi inchide.... felicitari noului posesor .
Recommended Posts