Guest black3eman Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 seara asta! pe viata mea ca seara asta vroiam sa dau comanda de un atk 300 la 16 milioane de pe mcmusic si DEODATA CA PRIN MINUNE peste noapte s-au scumpit preturile la ibanez pe site! For Gods sake why?! e din cauza crizei or smth., fiindca scumpiri la aria si statii hartke nu am vazut! ce naiba s-a intamplat?! acuma la banii carei am sper SPER ca de Paste sa fie o reducere ceva... sami iau atk-ul sau daca strang bani un SR 500.... va rog sami raspundeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Mai mult ca sigur din cauza cursului yen/euro care a crescut mult in ultimele luni. Din acelasi motiv multi producatori japonezi din sectoarele auto / moto au crescut preturile in euro, deci presupun ca situatia este aceeasi si la instrumente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest westsound Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Dude se vinde un Atk 300 pe xbass, demerzel e userul. @50 de euro fix, japonez din 92, o clasa peste ce gasesti acum. Daca nu da-i de om PM me si iti dau id de mess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest westsound Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 250 euro, tinusem shift apasat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts