www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Asociatia Pro Vita


Guest ralucica
 Share

Recommended Posts

Guest ralucica

Seara buna ,oameni buni...

 

 

Sunt Raluca,un om simplu...si imi pare rau...ca am dat buzna peste site-ul vostru ,insa motivul este suficient de nobil,motiv pentru care as calca "pe multi " pentru a ajuta acesti copii.Nu vreau sa va plictisesc.

 

Este vorba despre o asociatie ,care se numeste Pro Vita pentru nascuti si nenascuti , ii situata in Prahova,in Valea Plopului,mai exact in Valea Screzii.

 

Un preot..a avut aceasta initiativa ...iar de la o initiativa s-a ridicat un mic satuc de plasament....acolo is copii de la 2 luni la 20 de ani(in momentul de fata sunt in jur de 261 de suflete),oamenii aia nu au refuzat pe nimeni...si din acest motiv.....apelez la toata lume...fie ea buna,fie ea rea....care are si vrea sa dea haine,jucarii,jocuri,carti...orice se poate folosi si aduna intr-o casa...este rugat sa ma contacteze(0729.795.441)....nu este o obligatie.....este doar o idee ,de a fi om printre pamanteni ,nu numai om printre oameni.

Pentru cei cu dare de mana si posibilitati aveti si urmatoarele optiuni:

*in lei: RO 42 RNCB 0211 0118 4390 0001

*in euro:RO 85 RNCB 0211 0118 4390 0003

*in dolari:RO 15 RNCB 0211 0118 4390 0002

 

In plus.....dupa cum stiti cu toti,cel putin cei angajati au posibilitatea de a redirectiona 2 % din banii ce revin statului oricarei instiutii sau organizatii,asociatii....drep urmare..ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii voi da cu copy/paste legislatiei :

 

"Normele metodologice pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit au fost publicate in Monitorul Oficial Nr. 115 din 15 februarie 2007. Este vorba de Ordinul Ministrului Finantelor Publice 185 din februarie 2007. Iata pe scurt ce prevad normele metodologice: Pentru anul fiscal 2008, contribuabilii au posibilitatea de a dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul net anual impozabil, datorat pentru sponsorizarea entitatilor nonprofit, in conformitate cu prevederile art. 57 si art. 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru sponsorizarea unei entitati nonprofit, contribuabilii vor depune, la administratia financiara de domiciliu, formularul 230 - Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual. Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2008, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Formularele pot fi depuse si prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii declaratiei/cererii in termenul legal prevazut. Termenul legal pentru depunerea declaratiilor de venit este 15 mai 2009, dupa expirarea acestuia contribuabilii fiind decazuti din dreptul de exercitare a acestei optiuni."

 

De doriti sa donati si acesti 2 % asociatiei si nu vreti sa ii dati statului,datele Asociatiei sunt urmatoarele:

Denumire entitate:ASOCIATIA PRO VITA,codul de identificare fiscala:7250977..iar contul bancar ...este cel scris mai sus(cel in lei)respectiv RO 42 RNCB 0211 0118 4390 0001...

 

De v-am retinut prea mult din timpul pretios ,va rog sa ma scuzati.Nu pot decat sa va urez tuturor numai de bine,o zi /seara buna,dupa caz...si v-am tzucat pe toti.

P.S.=Pentru mai multe ...puteti vizita chiar si youtube-ul ....cu simplele referinte...asociatia provita sau asociatia valea plopului....numai bine,oameni buni si inca o data multam

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.