lex Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Salut , ma tot bate gandul sa achizitionez un PRS , unul din modelele SE , pentru ca nu dispun de chiar atat de multi bani pentru un model Standard , am auzit pareri cum ca ar fi slabe . Nu vreau sa ma duc sa le incerc pentru ca de cele mai multe ori chitarele din magazine sunt infpite in ampuri foarte bune si puternice , iar pe mine cel putin , ma inseala ampul , inca nu pot sa fac diferenta atat de bine ( am patit-o de multe ori la guitar shop cand am testat chitare decente , nu foarte bune si au fost puse pe deville , twinverb si alte ampuri din categoria ICONS of sound ) . Ideea e ca vreau sa renunt la Fender si sa merg spre PRS pentru ca este mult mai apropiat de stilul pe care merg cu trupa mea si poate puteti sa imi da-ti un sfat cei care detineti sau stiti mai mult despre aceste modele .
Guest iKarus Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 off-topic:puteai sa scrii ceva e genu..care sunteti posesori de prs, unde stati si cand sunteti plecati de acasa
Quetzalcoatl Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Orice chitara care va suna bine neamplificata, are o mare posibilitate de a suna bine amplificata. Rezonanta,sustain si prezenta asta ar trebui sa cauti si pe langa asta trebuie sa stea bine acordata sa fie reglata calumea.. Succes in achizitionarea chitarii mult visate!
Blackthorn Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Daca te intereseaza PRS SE incearca si Schecter C1, sunt cam tot genul ala de chitara si tot pe la aceiasi bani, doar ca mi se par putin mai bune decat SE-urile. Iti pot recomanda C1 Blackjack sau C1 Classic daca vrei una mai de fite, ambele vin cu doze Seymour Duncan din fabrica si sunt mai mult decat decente, au griful foarte comod si suna destul de bine pe stilul PRS. Diferenta foarte mare de sunet intre cele 2 modele nu este, am cantat pe ambele, Classic-ul sta putin mai bine la sustain datorita sistemului de prindere a grifului. Cel mai bine ar fi sa te duci la Muzica si sa probezi cele 2 Schecter in comparatie cu un PRS SE si sa iti iei ce ti se potriveste mai bine tie. Eu sincer as lua Blackjack-ul strict pentru raportul calitate-pret sau Classic-ul pentru un look mai atractiv.
mirceab Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Salut, ma tot bate gandul sa achizitionez un PRS... ...sa imi da-ti un sfat cei care detineti sau stiti mai mult despre aceste modele. Urmeazã link-ul acesta, cu bune ºi cu mai puțin bune despre: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=29328
lex Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 va multumesc pentru sfaturi ... unele mai practice , altele mai putin practice ( iKraus ) , am sa le fac o vizita baietilor de la mcmusic si am sa ma uit si la schecter .
Recommended Posts