Guest marin Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Salutare Sunt incepator si nu stiu pe cine sa intreb, nu am prieteni in domeniu, abia incerc si eu sa intru in "gasca"... Vreau sa cumpar aceasta chitara: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...caster&st=0 Prima problema pe care o am, inainte sa o fi vazut, este seria. Este made in Mexico si chitara are seria urmatoare (dictata la telefon, eu nu am vazut inca chitara): MN8 115701 Pe site-ul lu Fender se confirma ca e facuta in '99, asa cum spune si cel care o vinde, dar mai scrie si ca seria trebuie sa fie MN8+ 5 digits Iar seria aceasta a mea are 6 cifre............ Este vorba de ceva necurat? Ca nu inteleg.. PS: Imi cer scuze lui Alex, cel care vinde chitara, ca fac totul public asa, pun la dezbatere, dar am spus o: nu am pe cine sa intreb in alta parte. Nu ne cunoastem inca, nu e vorba de nimic personal. Tot intrand pe forum am observat ca sunt f multi aici de a dreptul experti in Fender, oameni care isi dau seama doar dupa un detaliu doua ce model e, ce an, in ce tara e facut etc. etc., chestii care pe mine ma depasesc total. Si, daca tot aduc vorba, as primi bucuros orice fel de comentariu despre aceasta chitara. Daca cineva cu ochiul format vrea sa isi dea cu parerea ii multumesc anticipat.. Am uitat sa zic. Evident ca l am intrebat pe vanzator intai despre dilema dar nu a stiut nici el despre ce ar putea fi vorba.. Asa ca m am hotarat sa pun intrebarea aici pe forum. Repet: La fel de cu interes primesc orice fel de comentariu care ar putea sa ma ajute, la adresa acestei chitari. Ma refer si la ce sa ma uit cand o cumpar, pt a proba autenticitatea modelului. "Micile detalii" de care vorbeam. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts