www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ultimele 2 sunt chiar ok :)

cat despre drum n bass.. si orice alt gen de muzica electronica (de dans): astea se construiesc incepand cu tobele/percutiile ca fii sigur de la inceput ca rupi capete in club :) . am impresia ca tu adaugi beatul dupa ce ai pus arpegii paduri si alte efecte.

Edited by gadjo
Posted
ultimele 2 sunt chiar ok :D

cat despre drum n bass.. si orice alt gen de muzica electronica (de dans): astea se construiesc incepand cu tobele/percutiile ca fii sigur de la inceput ca rupi capete in club :P . am impresia ca tu adaugi beatul dupa ce ai pus arpegii paduri si alte efecte.

Nu-s eu priceput in ale' muzicii astea...dnb-ul ala e facut mai mult la panarama...

Mersi mult de aprecieri

:) :) :)

Posted

Cacutza nu as zice ca e dnb.

FDT haus nu e nici ea electronica

Stalkers imi aduce aminte de o melodie, nu stiu de care

Eula parca e prea... cumva, dar suna ok, nu zic nu (for starters)

Da, ultimele 2 merg.

@gadjo: da si nu; depinde de ce vrei. Poti sa faci linia melodica si sa iei un beat generic sa il pui peste. A mers chestia asta (am incercat). Intr-o seara am facut o chestie psy si am facut un beat generic si l-am pus deoparte; apoi am facut melodia si am tras beatul deasupra si voila (asta pentru ca nu aveam fisiere midi cu ritm de psy de-a gata).