Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mixajul e mai prost dar prindetzi voi ideea a7x_mixdown.mp3
Guest ALTERNATOR Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 wow ce tare poate nu-s eu expert dar mie imi suna super daca nu as sti ca e cover as lua-o de buna un cover la afterlife nu faci?
Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) wow ce tare poate nu-s eu expert dar mie imi suna super daca nu as sti ca e cover as lua-o de buna un cover la afterlife nu faci? mersi . pai afterlife ... ii una din cele mai tari piese alor ... dar din pacate (pt mine ) solou e criminal :| si syn a recunoscut ) si nu vreau sa fac solou dea tranta ... , da o sa incerc si daca iese ceva il postez ... btw am chapter four si remenissions cover pe www.purevolume.com/dalvu Edited January 22, 2009 by vladislav
Guest ALTERNATOR Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) sa stii ca la solo nu m-am gandit sa stii ca usor nu pare...dar lu syn ii iese tot om e si el Edited January 22, 2009 by ALTERNATOR
Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 sa stii ca la solo nu m-am gandit solo ca ala n-am vazut pe niciunde....prima parte cel putin e 90% benduri yep ... dupaia sweep si alte minuni , numa el stie )
Guest ALTERNATOR Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 sincer spun ma gandeam la solo-ul de la bat country cred ca mi-e somn ala e plin de benduri la inceput
Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) sincer spun ma gandeam la solo-ul de la bat country cred ca mi-e somn ala e plin de benduri la inceput ala ar mai mere ... sau critical acclaim Edited January 22, 2009 by vladislav
Guest ALTERNATOR Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 u know better momentan nu pot sa contrazic pe nimeni pe aici pentru ca sunt un incepator nu ca te-as contrazice
Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 u know better momentan nu pot sa contrazic pe nimeni pe aici pentru ca sunt un incepator nu ca te-as contrazice nici io nus nush ce stai linistit
Guest ALTERNATOR Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 cum eu de-abia sunt la faza cand leg acorduri fara pauze cred ca tu ai mult mai multa experienta
Guest vladislav Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 cum eu de-abia sunt la faza cand leg acorduri fara pauze cred ca tu ai mult mai multa experienta numa sa nu te lasi de cantat , sa nu iti pierzi interesu , ca deobicei multi se apuca si se lasa ... ca vor sa invetze tot f repede si daca nu pot face ceva mai tehnic ... se dau batutzi ca , cred ca atata pot . Wrong people !
Guest babilon Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wow whos the singer, sounds just like that dude from a7x :| ...you guys looking for a guitarist who can handle a7 solos ? ?
Guest vladislav Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) Wow whos the singer, sounds just like that dude from a7x :| ...you guys looking for a guitarist who can handle a7 solos ? ? e chiar matt doar chitara ritm si lead e facuta de mine . Calumea covaru respect.gif ms Edited February 23, 2009 by vladislav
Recommended Posts