Guest 2AS Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Salut, Baterist cu experienta, (38 de ani), caut trupa serioasa pentru colaborare in Bucuresti. As prefera oameni pasionati de blues, funk, fusion, alternative, jazz-rock. Sunt disponibil 2 zile pe saptamana pentru repetitii.(seara, de obicei). Preferinte: Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Whitesnake, Cream, Rush, Grandfunk Railroad, Dream Theater, Red Hot Chilli Peppers, Rage Against The Machine, Green Day. Inventiv, flexibil, deschis pentru experimente, pasionat de muzica buna. Deschis pentru orice fel de colaborare: 'live cover', 'jam-session', chiar de placere. Important e sa o facem bine si sa avem cam aceleasi gusturi. Ma simt foarte bine cu instrumentisti inventivi, nu tin la tehnica, cat la corectitudine si 'feeling, 'sound' un pic mai elaborat, imaginatie, in general lucruri care pot scoate o trupa din anonimat! Acest mesaj nu se vrea unul pretentios, nici eu nu sunt, dar nu am timp de pierdut. Mai bine sa fie clar de la inceput dacat sa ne trimitem mesaje sau sa ne intalnim aiurea. Multumesc Stefan 0766 478 714 2a1969@gmail.com
Guest mama lui freud Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 salut, uite postul meu http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=32161 daca te intereseaza, hai sa ne vorbim
Recommended Posts