mirceab Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Acum câteva zile am auzit ultimele piese din acest album pe Radio România Muzical ºi - la final, când l-au prezentat - nu mi-a venit sã cred cã e românesc (pierdusem începutul emisiunii). Aºa cã l-am comandat, iar astãzi l-am audiat integral. Este superb! [Desigur cã sunt subiectiv, mã extaziez destul destul de uºor, dar nu de orice. Iar apoi, în cadrul forumului "Cafenea", parcã pot renunța la obiectivism.] Revin la album: sunt reluate 13 cântece internaționale, într-o orchestrație acusticã (chitarã clasicã/acustica - Nicu Patoi; voce/percuție - Berti Barbera; cvartet de corzi - Sangam) atât original ºi superb aranjatã, cât ºi bine înregistratã. Piesele sunt alese interesant (incluzând Led Zeppelin, Beatles, Alan Parsons Project, Depeche Mode, Kansas, etc), în sensul cã ele au fost selectate din mai multe "zone" muzicale, însã parcã din nici o zonã nu a fost ales cel mai de succes cântec (spre a obține o rețetã comercialã sigurã), ci unul (cât) mai complex, sã le permitã lor sã se "dezlãnțuie". Ce tot vorbesc eu aici?... De fapt, n-am cuvinte pentru a descrie experiența. Dacã vreun forumist a ascultat albumul, mi-ar place sã schimbãm idei pe seama lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 (edited) am albumul, e foarte bun, imi place Meseriasi Din cate stiu este si o piesa compusa de Nicu Patoi Edited January 16, 2009 by PhenomenOn Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 si Florin Patoi cine-i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 chiar asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 (edited) Am ascultat cateva piese de pe album. Singurul minus este vocea (si interpretarea) lui Berti Barbera. Dar cu asta m-am obisnuit de atatia ani. In privinta chitarii nu exista dubii: Edited January 16, 2009 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Am ascultat cateva piese de pe album. Singurul minus este vocea (si interpretarea) lui Berti Barbera. Dar cu asta m-am obisnuit de atatia ani. In privinta chitarii nu exista dubii: Cred ca e prima oara pe aici cand sunt de acord cu ce scrii. La mai multe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts