www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Doza Midi + Procesor Sunet Pt Vioara

Recommended Posts

Guest juice_2407
Posted

Va salut pe toti de pe forum. As avea nevoie de putin ajutor, sfaturi,recomandari....

Problema e in felul urmator - tata are o vioara Yamaha EV 205 (5 corzi, doza pe fiecare coarda) , dar tot nu ii convine cum se aude in comparatie cu Zeta.... Se poate pune o doza midi pe vioara? pt ca apoi sunetul sa mearga catre un procesor, sintetizator midi...de unde sa-l poti face cum vrei tu??? M-am uitat pe site-ul Roland la o doza midi pt chitara Gk-3 ( se poate adapta pt vioara?modifica?)+ un sintetizator GR 33....??

Cam pe principiul acesta functioneaza Zeta, doza midi pe fiecare coarda+ sintetizator...dar pretul la care ajunge e fabulos :)

Sau concret ce produse exista pt asa ceva, daca ma poate ajuta cineva

Multumesc

Guest szekely
Posted

fiind un forum de chitaristi nu cred ca o sa stie cineva ce sa iti spuna insa sfatul meu este sa vb cu un lutier de viori !!

• 3 years later...
Posted

Va salut pe toti de pe forum. As avea nevoie de putin ajutor, sfaturi,recomandari....

Problema e in felul urmator - tata are o vioara Yamaha EV 205 (5 corzi, doza pe fiecare coarda) , dar tot nu ii convine cum se aude in comparatie cu Zeta.... Se poate pune o doza midi pe vioara? pt ca apoi sunetul sa mearga catre un procesor, sintetizator midi...de unde sa-l poti face cum vrei tu??? M-am uitat pe site-ul Roland la o doza midi pt chitara Gk-3 ( se poate adapta pt vioara?modifica?)+ un sintetizator GR 33....??

Cam pe principiul acesta functioneaza Zeta, doza midi pe fiecare coarda+ sintetizator...dar pretul la care ajunge e fabulos biggrin.gif

Sau concret ce produse exista pt asa ceva, daca ma poate ajuta cineva

Multumesc

DACA vrei o alternativa,si sunt sigur ca vrei GEN 99 % ZETA ,(100% NU E POSIBIL PT CA NU MAI SE fabrica ZETA),ADAUGA jazzmusicviolin@yahoo.com si o sa ai surpriza cat se poate de acceptabil 2 noi modele de ZETA CA SI FORMA CA SI TON MAI MULTE ACOLO DISCUTAM

O ZI BUNA