Guest juice_2407 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Va salut pe toti de pe forum. As avea nevoie de putin ajutor, sfaturi,recomandari.... Problema e in felul urmator - tata are o vioara Yamaha EV 205 (5 corzi, doza pe fiecare coarda) , dar tot nu ii convine cum se aude in comparatie cu Zeta.... Se poate pune o doza midi pe vioara? pt ca apoi sunetul sa mearga catre un procesor, sintetizator midi...de unde sa-l poti face cum vrei tu??? M-am uitat pe site-ul Roland la o doza midi pt chitara Gk-3 ( se poate adapta pt vioara?modifica?)+ un sintetizator GR 33....?? Cam pe principiul acesta functioneaza Zeta, doza midi pe fiecare coarda+ sintetizator...dar pretul la care ajunge e fabulos Sau concret ce produse exista pt asa ceva, daca ma poate ajuta cineva Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 fiind un forum de chitaristi nu cred ca o sa stie cineva ce sa iti spuna insa sfatul meu este sa vb cu un lutier de viori !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIREL ARABU Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Va salut pe toti de pe forum. As avea nevoie de putin ajutor, sfaturi,recomandari.... Problema e in felul urmator - tata are o vioara Yamaha EV 205 (5 corzi, doza pe fiecare coarda) , dar tot nu ii convine cum se aude in comparatie cu Zeta.... Se poate pune o doza midi pe vioara? pt ca apoi sunetul sa mearga catre un procesor, sintetizator midi...de unde sa-l poti face cum vrei tu??? M-am uitat pe site-ul Roland la o doza midi pt chitara Gk-3 ( se poate adapta pt vioara?modifica?)+ un sintetizator GR 33....?? Cam pe principiul acesta functioneaza Zeta, doza midi pe fiecare coarda+ sintetizator...dar pretul la care ajunge e fabulos Sau concret ce produse exista pt asa ceva, daca ma poate ajuta cineva Multumesc DACA vrei o alternativa,si sunt sigur ca vrei GEN 99 % ZETA ,(100% NU E POSIBIL PT CA NU MAI SE fabrica ZETA),ADAUGA jazzmusicviolin@yahoo.com si o sa ai surpriza cat se poate de acceptabil 2 noi modele de ZETA CA SI FORMA CA SI TON MAI MULTE ACOLO DISCUTAM O ZI BUNA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts