www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Deci sunt din bucuresti, dau cu bassu de vro 7 ani, am 19 ani de viata si imi place sa cant chestii comerciale, blues, pop-rock, funk, latino etc.

Posed urmatoarele scule :

Head : Warwick 5.1, Grosmann GA100 Full tube

Cabs : Kustom Deep End 410, Kustom Deep End 115, Grosmann BC112

Compressor : Alesis 3630, Behringer Vintager pro Tube Compresion

Bassuri : Fender Jazz Bass Deluxe V, Grosmann Sioux CustomShop V, N/A Jazz Bass Fretless, Ibanez SR506

Pot repeta full time (zilnic) si nu am probleme din cauza carora sa lipsesc la repetitii . Caut trupa buna, de preferinta cu contract, nu exclud nici trupe de coveruri. Am in schimb 2 cerinte : Trupetii sa aiba ceva experienta ( pt un sound bun e obligatorie), sa cante RITMIC chiar si cand nu au metronomul pe urechi (in special e valabil la tobar) deci experienta...

Tel 0767 907 781 Mike si id mike_punkboy_jahjah

Edited by PUNKMANIA
  • 10 months later...
Guest junkyROCKERUL
Posted
Deci sunt din bucuresti, dau cu bassu de vro 7 ani, am 19 ani de viata si imi place sa cant chestii comerciale, blues, pop-rock, funk, latino etc.

Posed urmatoarele scule :

Head : Warwick 5.1, Grosmann GA100 Full tube

Cabs : Kustom Deep End 410, Kustom Deep End 115, Grosmann BC112

Compressor : Alesis 3630, Behringer Vintager pro Tube Compresion

Bassuri : Fender Jazz Bass Deluxe V, Grosmann Sioux CustomShop V, N/A Jazz Bass Fretless, Ibanez SR506

Pot repeta full time (zilnic) si nu am probleme din cauza carora sa lipsesc la repetitii . Caut trupa buna, de preferinta cu contract, nu exclud nici trupe de coveruri. Am in schimb 2 cerinte : Trupetii sa aiba ceva experienta ( pt un sound bun e obligatorie), sa cante RITMIC chiar si cand nu au metronomul pe urechi (in special e valabil la tobar) deci experienta...

Tel 0767 907 781 Mike si id mike_punkboy_jahjah

Salut am citit anutul tau si eu sunt tobosar am chitarist si cautam bassist si vocal

astept raspuns

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.