PUNKMANIA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 (edited) Deci sunt din bucuresti, dau cu bassu de vro 7 ani, am 19 ani de viata si imi place sa cant chestii comerciale, blues, pop-rock, funk, latino etc. Posed urmatoarele scule : Head : Warwick 5.1, Grosmann GA100 Full tube Cabs : Kustom Deep End 410, Kustom Deep End 115, Grosmann BC112 Compressor : Alesis 3630, Behringer Vintager pro Tube Compresion Bassuri : Fender Jazz Bass Deluxe V, Grosmann Sioux CustomShop V, N/A Jazz Bass Fretless, Ibanez SR506 Pot repeta full time (zilnic) si nu am probleme din cauza carora sa lipsesc la repetitii . Caut trupa buna, de preferinta cu contract, nu exclud nici trupe de coveruri. Am in schimb 2 cerinte : Trupetii sa aiba ceva experienta ( pt un sound bun e obligatorie), sa cante RITMIC chiar si cand nu au metronomul pe urechi (in special e valabil la tobar) deci experienta... Tel 0767 907 781 Mike si id mike_punkboy_jahjah Edited January 14, 2009 by PUNKMANIA
Guest junkyROCKERUL Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Deci sunt din bucuresti, dau cu bassu de vro 7 ani, am 19 ani de viata si imi place sa cant chestii comerciale, blues, pop-rock, funk, latino etc. Posed urmatoarele scule : Head : Warwick 5.1, Grosmann GA100 Full tube Cabs : Kustom Deep End 410, Kustom Deep End 115, Grosmann BC112 Compressor : Alesis 3630, Behringer Vintager pro Tube Compresion Bassuri : Fender Jazz Bass Deluxe V, Grosmann Sioux CustomShop V, N/A Jazz Bass Fretless, Ibanez SR506 Pot repeta full time (zilnic) si nu am probleme din cauza carora sa lipsesc la repetitii . Caut trupa buna, de preferinta cu contract, nu exclud nici trupe de coveruri. Am in schimb 2 cerinte : Trupetii sa aiba ceva experienta ( pt un sound bun e obligatorie), sa cante RITMIC chiar si cand nu au metronomul pe urechi (in special e valabil la tobar) deci experienta... Tel 0767 907 781 Mike si id mike_punkboy_jahjah Salut am citit anutul tau si eu sunt tobosar am chitarist si cautam bassist si vocal astept raspuns
Recommended Posts