Guest iooo Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 salut am si o rugaminte: ce formatie canta melodia din atasament? am gasit o caseta mai veche cu albumul in cauza (nu scrie nimic pe ea) si am inregistrat cu telefonul (scuze pentru calitate). pliiiz..ca ma framanta Rec2.mp3
Guest iooo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hmmm..chiar nimeni? dar macar v-a placut melodia ?!
Guest mkskcrew Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 hmmm..chiar nimeni?dar macar v-a placut melodia ?! lol...e chiar tare melodia....nu stie nimeni cine o canta :-S:) ?
apocalipsa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 cred ca e o melodie din anturajul lui Dalai Lama.
Fictum Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Numai din chitara nu ai prea multe indicii...e mai mult o piesa instrumentala,iar vocea nu se aude bine deloc(acolo unde este) E foarte greu de descifrat.Posteaza urmatoarea piesa(ca ai zis ca e un album)
Guest iooo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ok...uite albumul: http://www.sendspace.com/file/at9j6g nu am avut cand sa il despart pe melodii asa ca este totul intr-un singur fisier. ca si sound este la fel ca si melodia din primul post. as respecta drepturile de autor ..dar ce sa fac daca nu-l sau nu-i cunosc
Recommended Posts