www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pentru fumatori - Custom Zippo Solid Titanium

Recommended Posts

Posted

Dupa cum zice si titlul. E custom ca are gravat pe el "Ninja", facut comanda de mine, lucru care i-a mai ridicat pretul, normal. Ce e aiurea e ca am zgiriat-o pe o parte, in rest n-are nimic. Are cutie, tot. Codul de pe spate e A 03, puteti sa verificati aici: http://www.zippoclick.com/collecting/dateCodes.aspx

Pret: 4 milioane, take it or leave it.

O vind ca nu o folosesc, eu am alt Zippo cu crucea Luftwaffe.

050224_0148_001.jpg

img1025269870.jpeg

img1025269923.jpeg

Posted

brichetele astea au foarte mare succes in japan.

Guest Razvan
Posted

Proof felicitari si tine-o tot asa! Si eu pot sa ma mandresc cu faptul ca nu fumez (si nici nu beau/ ma droghez :) ). Apropo Proof tu habar nu ai ce este un Zippo (unul original ca copii exista in prostie), este cea mai tare marca de brichete din lume, si mai buna desigur (asta daca nu ma insel). Daca esti proprietarul unei astfel de brichete vei dovedi prietenilor tai ca esti un tip stilat, cu o anumita prestenta etc. Plus ca da bine tare pe langa o fata chestia asta (! Zippo+! Guitar=! Chance to score :) ).

Posted

Pfffffff, nici eu: nu beau, nu fumez, nu vreau cancer in git. Nu stii ca suma viciilor unui barbat e constanta? Ia cauta-ti-le si vezi care sint. Asta e din aceeasi serie cu aia cu masturbarea: aia care o fac si aia care nu recunosc :) Si vezi ca la Zippo iti mai trebuie o chestie: Winchester in pachet de Marlboro rosu :)

Posted

lol, marasesti in marlboro rosu :)

eu , cindva ,i-am facut cuiva cadou o bricheta zippo .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.