Guest guitar_grl Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 'Incep sa pierd' de la Vita de vie(am facut-o dupa ureche si nu stiu si nus sigura dak e ok!) 'Livin' in a world without you' de la The Rasmus(la asta partea de solo am facut-o dupa ureche si cred k ok)
DraculVaDomni Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nu stiu dece dar toate melodiile bazaie, am sa le downloadez sa vad daca bazaie si in winamp Nu stiu dece dar toate melodiile bazaie, am sa le downloadez sa vad daca bazaie si in winamp Bun le-am downloadat, le-am ascultat, nu bazaie, o fi vreo problema cu programul de muzica de pe rgc. In rest mi-a placut mult melodia de la the rasmus - Livin' in a world without you a fost superba . La cat mai multe covaruri, si melodii proprii
Guest guitar_grl Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nu stiu dece dar toate melodiile bazaie, am sa le downloadez sa vad daca bazaie si in winamp Bun le-am downloadat, le-am ascultat, nu bazaie, o fi vreo problema cu programul de muzica de pe rgc. In rest mi-a placut mult melodia de la the rasmus - Livin' in a world without you a fost superba . La cat mai multe covaruri, si melodii proprii e posibil bazaitu,unu asa mai fin sa fie d ela programu cu care am inregistrat,nu pot scapa de el.. thnx
DraculVaDomni Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 e posibil bazaitu,unu asa mai fin sa fie d ela programu cu care am inregistrat,nu pot scapa de el..thnx E de la programu de pe rgc, ca pe winamp suna excelent
Recommended Posts