www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Chitara Acustica


mosenache
 Share

Recommended Posts

Va rog sa ma ajutati in sensul asta pentru ca eu nu gasesc nimic si trebuie sa o fac cadou. Caut o chitara acustica pana in 350 de lei dar sa fie asimentrica. Poate voi mai umblati pe net sau stiti vreuna care sa se potriveasca. In caz ca nu m-am facut inteles cu privire la forma chitarei: http://www.koncert.ro/det_m.php?pds=8151 .mersi inca o data.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest 10nutz_413x

Salut, sper ca "mosenache" nu se va supara ca postez aici, nu vad rostul construirii unui nou topic, tot pe aceasta tema.

Mai pe scurt, vreau sa imi cumpar o chitara acustica, ieftina, ptr ca vreau sa invat sa cant..

Am cateva modele in minte pana acuma, le-am ales pe acestea ptr ca pot sa le verific, sa le incerc inainte de a le cumpara, acestea sunt:

Tenson D1

Falcon FG100Bl

Hohner HW220

Voi, cunoscatorii in materie de chitare ce a-ti alege de mai sus, sau poate aveti alte preferinte, tot cam pe la acelasi pret..

Ms mult

Link to comment
Share on other sites

<br />Salut, sper ca "mosenache" nu se va supara ca postez aici, nu vad rostul construirii unui nou topic, tot pe aceasta tema.<br />Mai pe scurt, vreau sa imi cumpar o chitara acustica, ieftina, ptr ca vreau sa invat sa cant..<br />Am cateva modele in minte pana acuma, le-am ales pe acestea ptr ca pot sa le verific, sa le incerc inainte de a le cumpara, acestea sunt:<br /><a href="http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=4&ids=1&idc=3&idsubcat=0&sel=358" target="_blank">Tenson D1</a><br /><a href="http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=195&category_id=a8452a1070cf94065f5dce20cbb98ccb&option=com_phpshop&Itemid=" target="_blank">Falcon FG100Bl</a><br /><a href="http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=251&category_id=5dfb26a1774ac53ae40832a2b758703f&option=com_phpshop&Itemid=" target="_blank">Hohner HW220</a><br />Voi, cunoscatorii in materie de chitare ce a-ti alege de mai sus, sau poate aveti alte preferinte, tot cam pe la acelasi pret..<br />Ms mult<br />
<br /><br /><br />

 

 

Salut :)

 

Eu unul as alege HOHNERUL tinand cont ca e : " Dreadnaught Acoustic with spruce top; mahogany back, sides and neck; hardwood fretboard; 2-way adjustable tension rod "

 

O zi buna :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.