alex_omul Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tearin_Up_My_Heart.mp3 Dap, un cover al piesei Tearin Up My Heart de la Nsync ), am incercat sa il fac mai metal. Vocea e exportata din original, de aceea suna mai "ciudat" (prost). Inregistrarea e din noiembrie, sper sa va placa!
gadjo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 tonul chitarii e cinstit dar sunetul per total e prea incarcat. ar fi fost tare sa faci rost de niste acapella ceva. ... pe lg asta, punk covers ftw (chiar daca nu e cazul aici)!!
alex_omul Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 da, suna asa aglomerat pt ca nu am putut exporta doar vocea... s-au exportat odata cu vocea (la volum mai mic, si mai infundate) si tobele si tot felul de synthuri. Versiunea instrumentala suna mult mai "aerisit", dar vroiam neaparat sa pun si o voce acolo... Am cautat peste tot acapella dar n-am gasit... (poate n-am cautat destul de bine). O alta varianta a fost sa fac un lead pe chitara in loc de voce (atunci soloul nu mai avea nici un sens, pt ca la solo in mare parte ii melodia principala) sau cu midiuri... (but that sucks )
gadjo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 haha.. cu boxele date mai tare suna chiar bine vad ca ai facut un panning destul de agresiv la anumite chestii. cred ca e o idee buna la cate sunete se invart acolo
Recommended Posts