Guest theCableguy Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 salut , cant la chitara de 6 luni (electrica) si as vrea sa trec pe acustica. as dorii sa ma sfatuiti din ce lemn ar trebuii sa fie si de ce aspecte ar trebuii sa tin cont. nu m-ar deranja niste oferte. bugetul este de 200 de euro
Guest KingAndrulici Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pai de ce vrei sa treci de pe electrica pe acustica....eu nu vad rostul
Guest MotorHeadBanger Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) eh sa zicem ca vreau sunetul unei chitari acustice. si nu am cea mai buna electrica. am un ibanez grg170dx si ma cam enerveaza. M-am hotarat sa cant mandru si frumos 2-3 ani pe acustica pana voi putea sa imi iau ceva de calitate. Edited January 4, 2009 by MotorHeadBanger
Guest coacervat Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) MotorHeadBanger si theCableguy sunt unul si acelasi sau primul ii citeste gandurile celui de-al doilea? How is this possible? Edited January 4, 2009 by coacervat
Guest guitar4ever Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 MotorHeadBanger si theCableguy sunt unul si acelasi sau primul ii citeste gandurile celui de-al doilea? How is this possible? Nu cred ca Ibanez GRG170DX este proasta, o am eu si sunt foarte multumit de ea . Spune-mi si mie ce nu iti place la ea
Guest theCableguy Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 nu mi se potriveste no offence eu vreau un fender stratocaster sau telecaster ca sa pot canta blues. pe asta care o am acuma si un amp de doi bani de 10 watts nu prea pot face ceea ce imi doresc . de accea cred ca vreau sa ma reprofilez pe partea acustica a muzicii pe moment.(planuiesc sa merg la cules de capsuni in spania sa adun bani).
Guest coacervat Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) Nu cred ca Ibanez GRG170DX este proasta, o am eu si sunt foarte multumit de ea . Spune-mi si mie ce nu iti place la ea Era vorba de interpretare, "nu buna" nu insemna "proasta", ci nepotrivita... ma rog... la pretul ibanezului asta... cred ca mai degraba Squier decat Fender. Edited January 4, 2009 by coacervat
Recommended Posts