www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Acustica

Recommended Posts

Guest theCableguy
Posted

salut , cant la chitara de 6 luni (electrica) si as vrea sa trec pe acustica. as dorii sa ma sfatuiti din ce lemn ar trebuii sa fie si de ce aspecte ar trebuii sa tin cont. nu m-ar deranja niste oferte. bugetul este de 200 de euro

Guest KingAndrulici
Posted

pai de ce vrei sa treci de pe electrica pe acustica....eu nu vad rostul :)

Guest MotorHeadBanger
Posted (edited)

eh sa zicem ca vreau sunetul unei chitari acustice. si nu am cea mai buna electrica. am un ibanez grg170dx si ma cam enerveaza. M-am hotarat sa cant mandru si frumos 2-3 ani pe acustica pana voi putea sa imi iau ceva de calitate. :)

Edited by MotorHeadBanger
Guest coacervat
Posted (edited)

MotorHeadBanger si theCableguy sunt unul si acelasi sau primul ii citeste gandurile celui de-al doilea? How is this possible? :)

Edited by coacervat
Guest guitar4ever
Posted
MotorHeadBanger si theCableguy sunt unul si acelasi sau primul ii citeste gandurile celui de-al doilea? How is this possible? :)

:):)

Nu cred ca Ibanez GRG170DX este proasta, o am eu si sunt foarte multumit de ea :D . Spune-mi si mie ce nu iti place la ea :P

Guest theCableguy
Posted

nu mi se potriveste no offence eu vreau un fender stratocaster sau telecaster ca sa pot canta blues. pe asta care o am acuma si un amp de doi bani de 10 watts nu prea pot face ceea ce imi doresc . de accea cred ca vreau sa ma reprofilez pe partea acustica a muzicii pe moment.(planuiesc sa merg la cules de capsuni in spania sa adun bani). :)

Guest coacervat
Posted (edited)
Nu cred ca Ibanez GRG170DX este proasta, o am eu si sunt foarte multumit de ea :) . Spune-mi si mie ce nu iti place la ea :)

:)

Era vorba de interpretare, "nu buna" nu insemna "proasta", ci nepotrivita... ma rog... la pretul ibanezului asta... cred ca mai degraba Squier decat Fender.

Edited by coacervat