Guest eXtr3m3 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tu zici ca parintii ti-au dat bani(peste 2000+ euro) pentru echipament?Fi realist copile poate dupa vreo 5ani de chitara,cand chiar iti vor fi utile niste echipamente high end o sa meriti...zic sa studiezi si sa lasi visele toti am inceput cu o chitara veche/urata si vistam la ceva super chitari etc... ps: daca chiar ai primit atatia bani pt echipament ai niste parinti iresponsabili. toate cele bune!
Guest Death Poop Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ehh.acu' lasati-l...cine suntem noi sa judecam daca are sau nu dreptate? copilu' ne-a cerut vorbe despre HB SG, haideti sa ramanem on-topic
Guest guitar4ever Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pruncu e fan gibson inrait [poate cel mai bun cum spune el], ce sa ii faci daca el vrea sa testeze toate firmele care fac o copie dupa gibson ? Mdaaa, ce sa ii faci ....atunci sa isi ia HB daca vrea neaparat ehh.acu' lasati-l...cine suntem noi sa judecam daca are sau nu dreptate?copilu' ne-a cerut vorbe despre HB SG, haideti sa ramanem on-topic ok. hai on topic: Eu cred, din cate am auzit sa HB e de ***, mai bine s-ar uitat pe la alte marci(cv mai bune) care fac SG..de ex Epi P.S: in locul tau nu mi-as lua HB, deoarece nu cred ca o sa tine mai mult de cativa ani, iar apoi o sa vrei alta noua(adik bani dati degeaba)...mai bine iti iei ceva mai bun care sa te tina mai mult timp
Recommended Posts