crawlers Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Salutare....Caut un amp full pe lampa pentru un gen de rock clasic gen Black sabbath, Led zeppelin,Deep Purple si m-am orientat catre marca hudges and kettner, am cantat o data la cineva pe amp-ul asta si mi-a placut cum suna. Ce parere aveti de amp-ul asta? As putea gasi si ceva mai bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Salutare....Caut un amp full pe lampa pentru un gen de rock clasic gen Black sabbath, Led zeppelin,Deep Purple si m-am orientat catre marca hudges and kettner, am cantat o data la cineva pe amp-ul asta si mi-a placut cum suna.Ce parere aveti de amp-ul asta? As putea gasi si ceva mai bun? eu cred ca e hughes & kettner Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Extraordinar. Ce mult l-ai ajutat. daca tot e vorba despre ceva de calitate este normal sa fie si o nominalizare corecta. nu de altceva, dar daca tot avem pretentii ridicate, macar sa stim sa nominalizam corect! asa ca pentru ignoranti si pentru snobi, eu consider ca ajutorul este notabil! la vremea respectiva, aproape toata lumea canta pe marshall-rile acelor vremi, dar acum...e mai greu, probabil, si de pronuntat, ca de cunoscut... Edited December 24, 2008 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts