Tzeus Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Probabil ca mai putini dintre voi ati auzit de melodia You a celor de la switchfoot. Este prezenta pe coloana sonora a filmului A Walk To Remember. Personal am descoperit-o intr-o felicitare facuta in flash si melodia era pe fundal:). Chestia este ca o stiu asa putin dar as dori melodia in format Gp3 sau orice format de Guitar Pro, pentru ca imi vine mai usor sa o invat. deci...se ofera cineva....? Cunoscatori ai programului GPro4? Paote am noroc. Pe Net nu am gasit-o in format Gp deci a mai ramas sa mai incerc aici.... Va multumesc ca v-ati mai facut timp sa va uitati si pe aceasta cerere
Guest Ionutz Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Melodia e superba (parerea mea) si e destul de simpla...pai uite iti dau eu tabul dupa care am invatat eu melodia, care il gasesti si pe net peste tot. Nu e format GP, stiu, dar bataia e destul de simpla pentru a putea fi invatata si dupa ureche Switchfoot [You] Am F C? G? C F? Cs E|0 1 3 3 0 0 0 B|1 1 3 3 1 1 1 G|2 2 0 0 0 2 0 D|2 3 2 0 2 3 0 A|0 X 3 2 3 X 2 E|X X X 3 3 X 0 Am F C? G? There's always something in the w--ay Am F C? There's always something getting through G? Am F C F C Cs But it's not m----e , it's you, it's you tabbed by noel agosto Si fragmentul asta se tot repeta in toata melodia
Recommended Posts