Iskander Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 salutare as vrea si eu sa-mi recomandati un cantec usor, usor de tot cu acorduri precizez ca le stiu pe cele majore
Guest Baumwolle Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 http://acorduri.go.ro/guitar.html Help yourself!
Iskander Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 dar sa nu caut prin toate, nu stii unul usor ? :)
Guest Baumwolle Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Cauta singur ca tie iti face bine.Succes!
Guest kidutza Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Genial,Baumwolle!!! Adevarul e, k oricat cauti nu e suficient!!! Incepatoarea cea mai mare submite!
Guest alexandru(altu) Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 deci pe cuv meu stiu cateva mel la chitara destul de grele,dar niciodata n-am stiut sa cant andi popa. nu inteleg ritmnu. poate sa=l inregistreze cineva pls
mc.chiken Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 (edited) Nu merge cu jjssjs? Eu asa il cantam doar ca la "Andrii Popa"(versul de pana in "cel voinic") aveam doar downstroke-uri. Recunosc ca nu l-am cantat de prea multe ori, dar cand l-am cantat asa l-am simtit pe moment. Un cantec frumos si bun de exercitiu este Bell bottom blues (Clapton), atat ca nu e romanesc. Ar trebui sa-l incerci, pe baza astuia inveti si Am, G7, A7, F# minor (singurul mai dificil, dar las' ca e bun... inveti si tu barre). Edited February 27, 2006 by mc.chiken
Guest ozzykris Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dar putei sami traduceti si mie literele F C etc..???? poate kiar imi dati e-mail. punct_fix
mc.chiken Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 S-a mai scris de nenumarate ori pe forum ce inseamna fiecare litera: A = La B = Si C = Do D = Re F = Fa G = Sol
Guest dark_loving_heart Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 romanesc cu acorduri ar fi Singuratic care e cam ahsa mi Do re mi....io nu`l inteleg da poate tie`tzi merge ...
Guest do-re-mi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 uite un cantec simplu Ada Milea-Grasa :) cu 3 acorduri A,E,D
Recommended Posts