Guest Linku Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hey Guys,va rog sa ma ajutatzi,vreau sa-mi cumpar o chitara electrica dar mi-e teama k o sa-mi iau tzeapa! Vreau sa ma ajutatzi,sa-mi spunetzi unde sa ma uit la chitara! Am vazut un fender,costa 400 euro,dar de unde sa stiu eu k este chiar fender,sau anul in kre a fost fabricata! Vreau sa stiu orice! Va rog!
Guest fluffyone Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Product dating pentru fender gasesti aici: http://fender.com/support/ In principiu trebuie sa verifici si specificatiile sa fie cele corespunzatoare modelului, pentru ca si mie incerca sa-mi vanda un squier pe post de fender mai demult.
StratMan Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cred ca trebuie sa stii cam multe despre Fender ca sa nu iei teapa! Apeleaza la un expert!
Guest Johnny I Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 compara seriile. intra pe net si vezi pt seria de pe chitara ce iti zic aia de pe net. o sa iti zica tot. dak nu are seria, nu o iei.
Recommended Posts