Guest Flavius Postudor Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Buna ziua, Vreau sa invat sa cant la chitara ...Asa ca am inceput sa caut o metoda la librarie... Am observat ca exista numeroase metode... Printre care si :Manual de chitara pentru Incepatori ( L. Suciu) , Inavata sa canti la chitara ( Phil Capone) ,Chitara (Chris Coetzee) etc... Care este cea mai buna?
Guest edeph Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 (edited) ignore post , bad ideea Edited December 15, 2008 by edeph
Guest eXtr3m3 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 www.justinguitar.com uite un site care iti da TOT ce ai nevoie ca sa incepi:) nu trebuie sa dai bani pe asa ceva...daca chiar vrei mergi la lectii de chitara.
Guest abracadaver Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Buna ziua,Vreau sa invat sa cant la chitara ...Asa ca am inceput sa caut o metoda la librarie... Am observat ca exista numeroase metode... Printre care si :Manual de chitara pentru Incepatori ( L. Suciu) , Inavata sa canti la chitara ( Phil Capone) ,Chitara (Chris Coetzee) etc... Care este cea mai buna? uite aici un blog cu lectii de chitara e foarte complex si e facut de cineva care chiar stie despre ce e vb (NEURO) http://lectii-de-chitara.blogspot.com/ Mult succes!
Guest Hannibal_flo Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 justin e super, dar cred ca omu' vrea o carte ceva, poate nu are timp sau poate nu are calculator si vrea sa studieze cu cartea in fata si cu chitara in mana. Oricum, pe langa metoda neaparat trebuie sa iti iei si cantece de pe net sa canti, sa inveti taburi, pentru ca daca vei ramane numai la partea de teorie, sa inveti iar si iar game si acorduri, va deveni monoton si nu vei avea parte de foarte mari satisfactii.
Guest KingAndrulici Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Buna ziua,Vreau sa invat sa cant la chitara ...Asa ca am inceput sa caut o metoda la librarie... Am observat ca exista numeroase metode... Printre care si :Manual de chitara pentru Incepatori ( L. Suciu) , Inavata sa canti la chitara ( Phil Capone) ,Chitara (Chris Coetzee) etc... Care este cea mai buna? Dupa parerea mea cea mai buna este "Invata sa canti la chitara" de Phil Capone(o am si eu) si ti-o recomand cu toata inima P.S, Spor la studiu
Recommended Posts