Guest apasaciu Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Salutare baieti ! Am si eu o intrebare pt cei mai cunoscatori ca eu nu ma numar printre ei .. o sa am drum in cehia in curand si ma batea gandul sa iau o chitara acustica de pe acolo . Ma puteti ajuta cu o marca ceva mai cunoscuta sa ma interesez si eu ? cu o parere despre calitatea chitarilor facut acolo ? multumesc si astept cu nerabdare parerile voastre . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambrozie Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) Eu n-am habar de marci cehesti, dar cred ca vei gasi la vreun magazin de sh o chitara Jolana, marca cehoslovaca. Cei mai batrani probabil ca au cantat pe asa ceva. Aici afli niste lucruri, nu prea detaliate, despre marca respectiva. Pe wiki spun ca faceau doar instrumente electrice. Edited December 9, 2008 by ambrozie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Eu recomand acest magazin, il vizitez mereu cu placere cand sunt in Praga. Personalul vorbeste in general engleza si sunt foarte simpatici si politicosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest apasaciu Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 multumesc de raspunsuri ... pot sa abuzez si sa mai intreb ceva ? ce parere aveti de chitarile morgan monroe ? ca eu sincer nu am auzit nimic .. si a aparut o okazie interesanta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Probabil e prea tarziu in raport cu deplasarea ta in Cehia, insa Amistar cica ar face niste chitari resonator foarte bune (umbla vorba ca unul dintre clientii care a cerut una "custom" ar fi chiar Keith Richards). Ei se lauda ca le fac de mana in Praga, si preturile sunt in jur de jumatate din pretul unei chitari echivalente produse de National. Nu stiu in ce masura te ajuta, probabil cautai alte clase de chitari, dar am zis ca nu poate strica sa ramana in "arhivele" RGC-ului. Acuma ma-m uitat si eu pe siteul lor...wow ce custom sunt chitarile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts