www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ma Poate Ajuta Cineva Din Ploiesti Pt Testat/cumparat

Guest raduadi

Recommended Posts

Guest raduadi

salut

nu ma pricep f bine si vreau sa cumpar o chitara. am mai vorbit cu niste oameni care canta si am ajuns la concluzia ca acest link este tocmai bun pt inceput. problema e ca nu as vrea sa o comand prin posta si sincer eu daca ma duc in magazin si o iau o sa ma uit dupa zgarieturi si lipituri.

linkul: Aria XL-STD

daca ar fi cineva dispus sa ma ajute. adika pe romaneste: sa vina cu mine pana la magazin (cineva care se pricepe de preferinta) sa o ia din cutie si sa cante un pic pe ea sa nu aiba defecte, ca eu numi dau seama. v-as fi recunoscator.

bafta! :)

sper ca am postat unde trebuie threadul.

salut

nu ma pricep f bine si vreau sa cumpar o chitara. am mai vorbit cu niste oameni care canta si am ajuns la concluzia ca acest link este tocmai bun pt inceput. problema e ca nu as vrea sa o comand prin posta si sincer eu daca ma duc in magazin si o iau o sa ma uit dupa zgarieturi si lipituri.

linkul: Aria XL-STD

daca ar fi cineva dispus sa ma ajute. adika pe romaneste: sa vina cu mine pana la magazin (cineva care se pricepe de preferinta) sa o ia din cutie si sa cante un pic pe ea sa nu aiba defecte, ca eu numi dau seama. v-as fi recunoscator.

bafta! :)

sper ca am postat unde trebuie threadul.

hmm...tipu de la magazin iti prezinta chitara iti canta la ea si verifica daca are vreun defect...apoi te lasa pe tine sa o incerci sa vezi daca t simti bn cu ea in brate,daca e comoda ...la mine asa a fost...am fost singur si am luato :)

ca sa fi sigur intrebi daca are ceva...sunt de treaba tipii de la magazin si nu cred ca ti-ar da ceva defect

Guest raduadi

da stiu ca pot fi de treaba... dar au si ei o afacere... plac si nu plac oameni... absolut toti miau zis sa merg cu cineva daca vreau sa o iau... eu o iau in mana dar v-am zis nu imi spune inca nimic...

acuma nu e musai... daca nu gasesc pe nimeni. bafta.

Guest raduadi

no pai cred ca ma duc pana la urma singur. daca e de treaba imi alege una buna daca nu, nu. si asa pana imi dau seama dacai buna sau nu macar invat si eu sami misc degetele mele mari si lente. :)

bafta.

Guest raduadi

nu am edit vad...

ma duc maine la ploiesti dupamasa. daca vrea careva sa ma ajute cu testatul chitarii poate sa-mi lase un mesaj si maine in 10 min terminam treaba. pe la 16:00 ajung la magazin. sper sa fie ok si sa nu nimeresc un rebut.

bafta.